Inflyttarträff

Har du nyligen flyttat till Gotland och vill träffa nya människor? Då ska du komma på våra Inflyttarträffar som vi har varje månad. Vi umgås, har trevligt och skapar nya vänner och kontakter. Oftast finns här någon ny kontakt för alla oberoende av kön ålder eller intressen, här skapas möten med nya människor.

Insperationshelg 2,3,4 oktober 2015 Foto Stig Hammarstedt

Inflyttarträffar 2017
Vill du vara med på någon av våra inflyttarträffar, anmäl dig på inflyttarbyran@gotland.com
Varmt välkomna!

 

Mars
Plats:
Kotteland, Visborgsallén 3 Visby
Datum:
1 mars
Tid:
18-20

Vi har abonnerat hela leklandet Kotteland. Bollhav, piratvärld, klätterställningar och mycket mer väntar på oss! Cafét har lättare förtäring samt att de kan servera mat från Uncle Joe´s som har ett varierat utbud. Mat till självkostnadspris. Alla är välkomna, både med och utan barn!
kotteland.se

 

April
Plats: Grönt Centrum Lövsta
Datum:
5 april 2017
Tid:
17:00

Rundtur bland lammungar och kalvar i ladan och information om Grönt Centrum och deras verksamheter. Det kommer även serveras mat, mera info kommer närmare.

Maj
Plats: Leva Kungslador
Datum:
3 maj
Tid:
18:00

Inflyttarträff på Leva Kungslador där vi äter en fantastisk buffé och får veta mer om Levas vision om platsen och livet.

Juni
Picknick i det gröna
Plats: Vi återkommer närmare
Datum:
1 juni
Tid: 18:00

Vi packar våra egna picknickkorgar och ses på en plats på Gotland. Vi umgås och har kul ihop några timmar, kanske ger oss på en gutnisk lek eller två i gröngräset. Plats meddelas närmare inpå.

Vill du delta på någon av träffarna, anmäl dig till oss på 
inflyttarbyran@gotland.com
Telefon 0498-201702
T
elefontid 9:30 – 12:00 måndag till fredag.