Bo och Leva på Gotland

Så nära men med en känsla av att vara långt bort, så lugnt men ändå så fullt av liv. Gotland är på många sätt något av kontrasternas land, en plats där nutid möter dåtid, där tempo möter lugn.

Det är en plats som lika väl kan vara ett sommarparadis som en plats för mysiga höstpromenader i en spännande natur. Man brukar säga att skönheten ligger i betraktarens ögon och det uttrycket skulle mycket väl kunna vara myntat på Gotland, för det är lite så det är här. Gotland har verkligen något för alla och det spelar ingen roll om du vill ha fart och fläkt eller lugn och ro. Gotland är helt enkelt en plats man inte bara bor, det är en plats där man får utrymme att leva fullt ut.

Vi på inflyttarbyrån jobbar för att fler ska få upp ögonen för ett boende på ön, vi vill helt enkelt att fler ska få chansen att bo och leva på Gotland. Därför har vi samlat matnyttig information, länkar, tips och inspiration, allt för att du som inflyttare ska kunna fokusera på det som är viktigt, ditt framtida liv på Gotland. Välkommen!