En bit av Gotland direkt hem i brevlådan

Gotlandsmagasinet är tidningen som håller drömmen om Gotland vid liv. Vi vill med tidningen göra dig påmind om livet på Gotland genom att två gånger per år skicka tidningen hem till dig i brevlådan eller i mailboxen.

Tidningen finns för dig som är intresserad av att flytta till Gotland. Vi berättar om ön året runt genom bland annat miljöer, företag och människor som bor här i fokus. Tidningen ges ut av Inflyttarbyrån, en del av Inspiration Gotland.

Läs det senaste numret här

Få Gotlandsmagasinet gratis hem i brevlådan

Genom att registrera dig nedan kommer vi att skicka tidningen hem till dig, alternativt till din mailbox, två gånger per år. För att kunna hålla registeruppgifterna aktuella behöver vi tillgång till ditt fullständiga personnummer (ååååmmddxxxx). Vi är tacksamma om du även anger din e-postadress. Tidningen distribueras inom Sveriges gränser och det går bra att beställa den digitalt till din mailadress vart i världen du än bor.
Genom att skicka in formuläret ger du ditt samtycke till att Inspiration Gotland enligt person-uppgiftslagen (PUL) har rätt att spara och lagra uppgifterna. Vi garanterar att registret inte kommer att förmedlas till andra än Gotlandsmagasinets huvudmän.

Tidningen distribueras inom Sveriges gränser och det går bra att beställa den digitalt till din mailadress vart i världen du än bor.