Inspirationshelg i december!

Drömmer du om ett liv på Gotland? Under första adventshelgen ordnar Inflyttarbyrån en Inspirationshelg för dig som är intresserad av att bo och leva på Gotland året runt. 

Vi på Inflyttarbyrån vill ge dig en unik inblick i hur det är att bo och leva på Gotland året runt.
Skräddarsy helgen utifrån dina behov med hjälp av Inflyttarbyrån och välj mellan olika aktiviteter. Resa och boende finns att boka till paketpris.

Upplev Visby gator och gränder under en guidad tur och lär känna både Visbys historia och nutid. På lördagen bjuder vi på en härlig utflykt på den gotländska landsbygden med buss och guide.

På första advent är det skyltsöndag i Visby, då har vi en Inflyttarmässa vid Stora torget, i hjärtat av staden. Där träffar ni arbetsgivare, företag och organisationer som kan underlätta och skapa möjligheter för en flytt till Gotland.
Gotlands Företagslots på plats, både inför, under och efter helgen för dig som är intresserad av att flytta ditt företag till ön.

Detaljerat program hittas här.

Visby i advent Under söndagen den 3 december arrangeras den traditionella Julskyltningen med julmarknad och dans kring granen på Stora Torget.
Upplev Visby i adventsstämning!

För att boka paketerbjudande med resa och logi klicka här:

Paketerbjudande.

Välkommen!