Work Expo 17

Student – Gör karriär på ön!

Kom till Work Expo 17
Uppsala Universitet Campus Gotland, 7 mars klockan 10-14

Snart är det dags igen för den kreativa arbetsmarknadsdagen Work Expo 17. Här träffar du gotländska arbetsgivare, breddar ditt kontaktnät och får veta vilka kompetenser marknaden efterfrågar. Dessutom kan du rekryteras på plats, oavsett om det gäller tillsvidareanställning, vikariat eller sommarjobb.

 

Work Expo 16

Under Work Expo 17 får du träffa entreprenörer, mingla med arbetsgivare och diskutera med framtida kollegor.

Utställare WE17

Under hela dagen finns även Bildvision på plats för gratis CV-fotografering! På plats finns även CareerGate – Karriärportalen för studenter.

WE17 Program

Som student på Campus Gotland är du eftertraktad hos öns arbetsgivare. De vet att du har en bra utbildning och en relation till Gotland. Så vill du stanna kvar på ön och göra karriär, hitta ett företag för ditt Exjobb eller hitta ett extrajobb under studietiden är Work Expo 17 ett unikt tillfälle.

Varmt välkommen önskar Inflyttarbyrån – en del av Inspiration Gotland AB

Var:

Uppsala Universitet Campus Gotland

När:

Tisdag 7 mars 10.00-14.00.

 

Företag – Rekrytera de bästa studenterna

Boka plats på Work Expo 17
Uppsala Universitet Campus Gotland 7 mars

Snart är det dags för Work Expo 17. Det här är arbetsmarknadsdagen då du får möjlighet att visa upp din organisation eller företag för studenterna och informera om era verksamheter och de tjänster som efterfrågas.

Studenterna är attraktiva på dagens arbetsmarknad. De har den senaste kunskapen, är engagerade och vill framåt. Dessutom kan studenternas kompetens bidra till att din verksamhet växer och utvecklas, både på kort och på lång sikt.

Gotländska arbetsgivare står högt i kurs hos studenterna och det är inte så konstigt. Många vill stanna kvar på ön och göra karriär här. Därför finns det möjligheter att rekrytera på plats. Oavsett om det gäller tillsvidareanställning, vikariat eller sommarjobb.

Work Expo 16

En monterplats på två gånger en meter kostar 2000 kronor exkl. moms. Ståbord och internetuppkoppling ingår. Enskilda samtalsrum finns att tillgå.

Varmt välkommen önskar Inflyttarbyrån – en del av Inspiration Gotland AB

Var:

Uppsala Universitet Campus Gotland

När:

Tisdag 7 mars 10.00-14.00.

Anmäl senast 30 januari till workexpo@gotland.com

NULL