Gårdsmiddag

Restaurang Västra Gotland
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Året runt
Bistro
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Jul
Julbord
Konferens
Midsommar
Påsk
Säsong
Sustainable Plejs
Uteservering
Veganskt
På Stelor restaurangen serverar vi en fantastisk gårdsmiddag i flera serveringar med absolut största fokus på hållbarhet och ärlig mat från lokala producenter och våra grannar till bönder, kostnad för denna är 650 SEK per person. Vi har om sommaren även vår barmeny för drop in i trädgården!
Hållbarhet är en hjärtefråga hos oss på Stelor. Lite idealister är vi och vi tror att för naturen och framtidens skull så måste vi bland annat ställa om hur och vad vi äter. 
Det innebär att på Stelor har vi ingen a la carte meny i vår restaurang utan oftast en meny på tavla som följer säsongen och gjord utav det som våra fem bönder vi samarbetar med har skördat och slaktat. Vi tror det blir godare så. Både i smak men också för att vi envist tror att det går att skapa en härlig upplevelse utan att göra för stort avtryck för kommande generationers förmåga att överleva.

På sommaren är restaurangen öppen dagligen och då kan du boka vår gårdsmiddag som är en fast meny för 650 kr/person. Sen har vi också alltid vår uteservering i trädgården som är öppen för drop-in som inte går att boka där vi serverar vår barmeny! Här finner ni charkdetaljer, vår egna pasta för veckan på kulturspannmål, dagens macka och kvällens dessert. GOTT! 

Mat
Gårdsmiddag
650 SEK
Barmeny
från 155 SEK
logotyp