augusti
15

BIO PÅ BC: JUNGFRUKÄLLAN 15/8 KL.15:00

Film Norra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Säsong
Servering
Varje dag såg Ingmar Bergman på film i sin privata bio i Dämba. Vi hyllar den traditionen med visning av en Bergmanfilm varje tisdag kl.15:00 under sommaren!
Ingmar Bergman byggde sin film om jungfrun som inte kom hem från skogen på en medeltida visa om ett mirakel. Våldsskildringarna uppfattades som så råa att den svenska censuren fick kritik och New York Times kritiker baxnade.
”Du ser det. Gud, du ser det. Det oskyldiga barnets död och min hämnd. Du tillät det. Jag förstår dig inte. Jag förstår dig inte. Ändå ber jag dig nu om förlåtelse. Jag vet inget annat sätt att försona mig med mina egna händer. Jag vet inget annat sätt att leva.”

Max von Sydow har stapplat bort från sin dotters döda kropp, och kan knappt stå upp av sorg. Han har mördarnas blod på händerna. Han har skurit halsen av en av dem, strypt den andra och knäckt nacken på en oskyldig pojke. Männen har hjälpts åt att hålla isär hans dotters ben, våldtagit henne, slagit ihjäl henne med en påk och dragit av henne kläderna för att sälja dem.

Biljetter kostar 120 kr och finns att köpa på vår hemsida HÄR

Tillfällen
Köp biljetter här
Biljettpris
Biljett
120 kr
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: