december
17

BIO PÅ BERGMANCENTER: FREESTYLE 17/12

Film Norra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Arbetsgivare
Året runt
Freestyle är en road movie berättad med frenetisk energi och stark personkemi. Följ med på en resa som lockar till gapskratt och väcker empati.
OMAKA DUO I GALEN ROAD MOVIE
En helt vanlig morgon för fyrtiofemåringen Louise. Trött, ut till bilen, köra till jobbet. Men när hon anlänt till destinationen i sin trygga gula Volvo händer något märkligt. Hon kan inte kliva ur bilen. Varje försök leder till samma resultat. Våldsamma svettningar, ångest, hjärtklappning och andnöd. Med andra ord en klassisk panikattack. Efter att ha kört planlöst ett tag parkerar Lousie vid en bensinstation. Desperat och utmattad somnar hon. När hon vaknar är det till ljudet av att någon bryter sig in i bilen. Inbrottstjuven är tjugoåringen Paul. Han behöver ett transportmedel för att ta sig till kusten och spåra upp mannen som kört ihjäl hans bror. Det är början på en totalt utflippad tur genom Frankrike.

Teman som psykisk sjukdom, hämndbegär och svart humor i mängd är några av de omaka ingredienserna när Didier Barcelo långfilmsdebuterar. Freestyle är en road movie berättad med frenetisk energi och stark personkemi. I rollen som den panikångestdrabbade Louise ser vi komediennen Marina Foïs (Hajens år). Hennes oväntade medresenär spelas av Benjamin Voisin (Förlorade illusioner). Freestyle lyfts ytterligare genom Christophe Beaucarne (Det helt nya testamentet) intima foto och musik av Peter Von Poehl (Korparna). Följ med på en resa som lockar till gapskratt och väcker empati.

Biljetter kostar 120 kr och finns att köpa här: https://www.bergmancenter.se/product/bio-freestyle-17-12/

Tillfällen
Köp biljetter här
Biljettpris
Biljett
120 kr
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: