juli
26

Sommarkväll på Gåsemora, Fårö - Bo Kaspers orkester med gäster Titiyo & Magnus Carlson

Musik Norra Gotland
Evenemangsbild omslag
Konsert
Show
Julileumskvällen 26 juli sålde slut i ett nafs men som tur är har vi lyckas ordna en extrakonsert 27 juli. Sommaren 2022 firar vi en framflyttad födelsedag och 26+27 juli kommer våra favoriter Bo Kaspers orkester stå på scenen tillsammans med gäster Titiyo och Magnus Carlson från Weeping Willows.
Stora Gåsemora gård ligger på en av Fårös absolut vackraste platser med enastående havsutsikt och månghundraåriga anor. Gården har verksamhet inom lantbruk, skogsbruk, konferens och boende.
Vi vill gärna uppmuntra er till att ta med era barn på våra arrangemang, vi vet hur kul det är att göra saker tillsammans hela familjen. Det är anledningen till att barn under 13 går in gratis på våra konserter. Dock finns det lagar som reglerar hur hög ljudvolym man får utsätta barnaöron för och därför är det olagligt att låta barn under 13 vistas inne i ladan under konserterna. Gårdsplanen utanför själva ladan är däremot barnvänlig.
Sedan sommaren 2011 arrangerar Monarch Music konserter inomhus i Stora Gåsemora gårds stora hölada (ca 40x20m). Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas.
Observera att våra konserter är inomhus i en före detta hö-lada. Det är endast ståplats och man får inte ta in stolar in i ladan.
Om ni planerar att resa till någon av våra konserter från Storön (Gotland) vill vi starkt rekommendera er att starta resan till Fårö tidigt på dagen.
På så sätt slipper ni sitta i långa köer till Fåröförjan och ni kan tillbringa dagen häruppe och kan njuta av stränder och sevärdheter och äta lunch på någon av Fårös fantastiska restauranger. När det börjar bli dags för konsert kan ni ta er till Gåsemora i lugn och ro och slippa stress och köer.
Plats: Stora Gåsemora gård
Konsert: Bo Kaspers orkester med gäster Titiyo och Magnus Carlson 
Entré från 17:00
Konsertstart: 20:00.
Sommarkväll på Gåsemora – Musik, gemenskap och utsålda konserter sedan 2011
https://sommarkvallpagasemora.se/
Tillfällen
Köp biljett här
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: