augusti
4

Familjeföreställningen Äntligen här! Med Clownen Manne! Under Vibrationsverkets 20-årsjubileum.

Barnaktivitet Östra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Familjevänligt
Varmt välkommen till tältet i Anga för att uppleva familjeföreställningen Äntligen här! med Clownen Manne! Såpbubbelpoesi, en konstig cykel och bananskalsbasket finns med, men det är kommunikationen som är själva poängen! För alla över 3 år.
 Till Vibrationsverkets 20-årsjubileum helgen den 3-4/8 ville vi särskilt belysa vikten av ett inkluderande arbetssätt, och vem kan inte på ett mer excellent sätt representera det än Clownen Manne! ”Äntligen Här!” är mycket av det som kommit till under färden och som har blivit inkorporerat i en alldeles egen föreställning. Såpbubbelpoesi, en konstig cykel och bananskalsbasket finns med, men det är kommunikationen som är själva poängen. 
 Clownen Manne arbetar i en urgammal, europeisk, muntlig, komisk, icke-litterär tradition. Med samma rötter som commedia dell’arte, påverkad av 100 år av cirkusclowneri bottnar den till sist i Mannes helt egna personlighet. Resultatet blir en vänlig och litet fumlig karaktär som vill så väl och som alltid till sist lyckas med publikens hjälp. Dialogen med barnen i publiken, upplevelsen av tillfällighet, här och nu, är själva kärnan. 
 Barnet inuti den gamle clownen möter barnet i var och en i publiken och lust uppstår, ofta vänskap, ibland till och med kärlek. Välkomna! 
Arrangeras i samverkan med Östergarns Kulturförening!Vibrationsverket – rum för rörelse, erhåller verksamhetsstöd från Region Gotland och har ett 3-årigt utvecklingsbidrag för regional kulturverksamhet från Kulturrådet, samverkar med SV Gotland, arrangörsföreningar och fria professionella utövare.
Tillfällen
biljettkiosken.se/vibrationsverket
Entré
100:-/deltagare. 50:-/deltagare i fall du köper biljett till någon av familjeföreställningarna under helgen. Fri entré för Angabor och medlemmar i Östergarns Kulturförening, samt i fall du deltar i någon av sommarens Cirkusinspirerade workshops.
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: