oktober
4

Hållbart och passionsdrivet företagande

Övrigt arbeta och utveckla Visby
Evenemangsbild omslag
Gotland ställer om
Hållbart
En inspirerande föreläsning om entreprenörskap med Johanna Leymann. Om att lyfta blicken, våga utgå från sig själv och vara helt värderingsdriven i sitt företagande. I föreläsningen pratar Johanna om att bygga självförtroende, lära sig ta betalt och vikten av att alltid vara schysst.
– om att driva eget, bygga självförtroende och lära sig ta betalt.

En inspirerande föreläsning om entreprenörskap med Johanna Leymann. Om att lyfta blicken, våga utgå från sig själv och vara helt värderingsdriven i sitt företagande.

I föreläsningen pratar Johanna om att bygga självförtroende, lära sig ta betalt och vikten av att alltid vara schysst. Hon utgår från sina egna erfarenheter och den kunskap hon förvärvat efter mer än 13 år med eget företag. En öppen och ärlig föreläsning där Johanna delar med sig av strategier när det gäller intäktsben, varumärkesbyggande och att hitta livsbalans. Föreläsningen berör såväl det härliga som det jobbiga med att driva eget. Föreläsningen är kostnadsfri.

Johanna Leymann är föreläsare, författare och oberoende opinionsbildare inom hållbart mode, med över 15 års erfarenhet. Hon driver podcasten Slowfashionpodden och instagramkontot @johannaleymann.se. Johanna har skrivit fyra böcker inom hållbarhet, varav två helt om kläder och textil: Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode samt Klä barnen – växa, ärva, fixa, laga (båda tillsammans med Jennie Dahlén och utgivna av Ordfront förlag). Läs mer om Johanna på johannaleymann.se

Datum: 4 oktober

Plats: Gotlands Kulturum Specksrum 6
La Scala-salen
Tid: klockan 9.30 – 12.00 (Välkommen på fika från klockan 9.30. Föreläsningen börjar klockan 10. Efteråt bjuder vi på växtbaserad lunch.)

Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan behövs senast 29/9.

Föreläsningen arrangeras i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan. Omställningskultur finansieras av Tillväxtverkets EU-medel, Region Gotland och Kulturum. Projektägare är Tillväxt Gotland.

Tillfällen
TILL ANMÄLAN
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av