september
24

Inner Outer Space på Langska

Konst Visby
Evenemangsbild omslag
Försäljning
Fotografi
Måleri
Utställning
Inner Outer Spaces, en utställning som inspirerar dig till att utforska den inre och yttre världen. Vilka färger bär du inom dig? Vad får ditt inre barn att hoppa glädjeskutt? Emelie, Sari och Aina bjuder in till en kreativ och lekfull sfär.
Emelie har sedan hon lärde sig att skriva uttryckt sina känslor genom pennan och pappret. Som ung vuxen upptäckte hon även kameran som lekkamrat i det inre och yttre utforskandet.  
I trädkronorna, vågorna och mossan har hon hittat svar på frågor som ekade i hennes inre. Det vill hon nu dela med sig av genom fotografier och dikter. Hon säger själv att det är en kärleksförklaring till moder jord, och då framför allt till Gotland.  

Sari använder målandet som ett sätt att uttrycka sig på, där hon främst guidas av nuet och det inre känslolivet. Hon målar med akryl och blandar gärna olika stilar och tekniker där känslan av magi får ta plats. Oftast finns det inget förutbestämt mål, utan det som vill synas växer fram under en process av lekfullt och nyfiket skapande. Sari hämtar inspiration från det som inte går att ta på, från naturen och det andliga.  

Aina kallar sig själv, med glimten i ögat, för livsstilsarkitekt. 
Om man nu vill se livet som en byggnad så är det grunden, fundamentet, som utgör hur resten kommer att se ut, och precis så är det med våra liv, menar hon. Vad behöver vi egentligen för att må bra?  Är det något vi kan ge oss själva? Behöver vi göra plats i våra liv till det? Hur kan vi göra det på bäst möjliga sätt? Hur kommer det påverka våra “inner and outer spaces”? Men kanske viktigaste frågan av allt: Hur kommer livet kännas om 5 eller 10 år om vi INTE ger oss själva det där som vi vet att vi behöver just nu? 

Välkommen till en stund där du får vara precis som du är, där du möter oss precis som vi är.

Tillfällen

Inner Outer Space på Langska

Eventet arrangeras av