oktober
6

Inspiration, kunskap och samverkan - så får vi Gotland att ställa om!

Övrigt arbeta och utveckla Visby
Evenemangsbild omslag
Gotland ställer om
För att ge mer kraft åt ”Gotland ställer om” behövs mer aktiviteter och mer samverkan. Vi (Länsstyrelsen och Energicentrum) bjuder därför in till en träff för inspiration och kunskapshöjning, diskussioner kring aktiviteter, samordning och samverkan.
Folkbildningskampanjen ”Gotland ställer om” har varit igång i ett och ett halvt år och 49 olika aktörer har valt att ställa sig bakom kampanjen. Ett flertal åtgärder har genomförts för att höja kunskapen om energi- och klimatfrågor, både inom organisationer och för allmänheten. Men ännu har Gotland en lång väg kvar att gå till klimatneutralitet 2040 – och här vill vi bidra! 

Därför anordnar vi under året fyra olika tillfällen för diskussioner, erfarenhetsutbyte, samordning och samverkan. Under denna tredje träff fördjupar vi oss kort i temat framgångsfaktorer och acceptans.

Träffen riktar sig främst till de aktörer som har ställt sig bakom kampanjen ”Gotland ställer om”, eller som funderar på att ta steget och göra det. Läs mer om kampanjen här: Gotland ställer om – Energicentrum Gotland

Tillfällen
Anmäl dig här
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av