april
5

Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Konsert
Show
När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av odödliga schlagerhits. Starten för samarbetet var i Melodifestivalen 2023 och fortsatte sedan under den gemensamma turnén hösten 2023.
På publikens begäran fortsätter turnén nu under våren 2024 med början i Växjö 15 mars och avslut i Uppsala 26 april

”Det kommer bli en schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

”Det är så himla kul att turnera med Magnus, vi har samma humor, vi kompletterar varandra så bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet. Inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha! Men räkna med en schlagerexplosion!”

Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits men även en del oväntade låtar och personliga favoriter. På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker, alla taggade till tusen på att leverera 90 minuters schlagerexplosion.

För information om bokning av rullstolsplatser maila info@monarch.se
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/
Tillfällen
Köp biljett
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: