juli
18

Miss Li

Musik Norra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Konsert
Alla ni som var på plats i sommaren 2017 när Borlängetjejen Linda Carlsson (aka Miss Li) kan intyga att här har vi att göra med ett fullblodsproffs som alltid ger 100% när hon står på scenen. Sedan dess har Miss Li gett oss ett pärlband av hits som till exempel Komplicerad, X, Hälsa Gud mfl mfl...
Vi vill gärna uppmuntra er till att ta med era barn på våra arrangemang, vi vet hur kul det är att göra saker tillsammans hela familjen. Det är anledningen till att barn under 13 går in gratis på våra konserter. Dock finns det lagar som reglerar hur hög ljudvolym man får utsätta barnaöron för och därför är det olagligt att låta barn under 13 vistas inne i ladan under konserterna. Gårdsplanen utanför själva ladan är däremot barnvänlig.
Sedan sommaren 2011 arrangerar Monarch Music konserter inomhus i Stora Gåsemora gårds stora hölada (ca 40x20m). Servering av mat och dryck finns på området nära ladan i samband med konserterna. Egen mat och dryck får ej medtagas. Observera att våra konserter är inomhus i en före detta hölada. Det är endast ståplats och man får inte ta med stolar in i ladan.
Om ni planerar att resa till någon av våra konserter från Storön (Gotland) vill vi starkt rekommendera er att starta resan till Fårö tidigt på dagen. På så sätt slipper ni sitta i långa köer till Fåröfärjan och ni kan tillbringa dagen här uppe och kan njuta av stränder och sevärdheter och äta lunch på någon av Fårös fantastiska restauranger. När det börjar bli dags för konsert kan ni ta er till Gåsemora i lugn och ro och slippa stress och köer.
Tillfällen
Biljetter
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av