december
6

Mordgåta & middag hos Bryggeriet Mat och Malt

Restaurang Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Höst
Jul
Stora sällskap
Omfamna decembermörkret och upplev en kväll fylld av spänning och skratt i en härlig atmosfär! Om ni bokar ett bord hos oss i december, så bjuder vi på en spännande mordgåta som ni kan lösa tillsammans under middagen. Endast ett sällskap per kväll, från två till åtta gäster.
Året är 2002. En kall novembernatt på ett bortglömt hotell längs en motorväg i mellansverige sker ett mord. En man hittas död på sitt rum en tidig morgon. Men vem kan ha velat honom något illa? Och varför checkade han in med falskt namn? 
Omfamna decemberermörkret och upplev en kväll fylld av spänning och skratt i en härlig atmosfär! Om ni bokar ett bord hos oss i december, så bjuder vi på en spännande mordgåta som ni kan lösa tillsammans under middagen. Ta med dina vänner, arbetskamrater eller familj och försök lista ut vem som är mördaren samtidigt som ni avnjuter en fantastisk middag.  
Boka bord på www.bryggerietvisby.se och ange „MORDMYSTERIUM“ i bokningsformuläret. Endast ett sällskap per kväll, från två till åtta gäster. Maten beställer ni från vår à la carte meny. Mordgåtan är gratis. Åldersgräns15+. 

Varmt välkomna! 

Fredag 1/12 – fullbokat
Lördag 2/12 – fullbokat
Torsdag 7/12 – fullbokat
Torsdag 28/12 – fullbokat

Tillfällen
BOKA BORD
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: