augusti
30

Omvärldsspaning - kreativitet och hållbarhet

Företagsutveckling Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Gotland ställer om
Hållbart
Hör två gotländska kreatörer berätta om deras arbete med ett hållbart företagande. Under den här inspirationsföreläsningen så fokuserar vi på hållbarhetsarbete i det lilla företaget. Du får möta goda förebilder och ta del av kloka tankar.
Hör två gotländska kreatörer berätta om deras arbete med ett hållbart företagande.

Under den här inspirationsföreläsningen så fokuserar vi på hållbarhetsarbete i det lilla företaget. Du får möta goda förebilder och ta del av kloka tankar – allt med målet att inspirera dig till nya och starkare sätt att göra hållbara val i ditt företagande. Formgivare Amalia Ericsson och illustratör Emma Hanquist berättar hur de arbetar med hållbarhet.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hej@omstallningskultur.se
Skriv Omvärldsspaning hållbart i rubriken och ange dina kontaktuppgifter och hur många personer anmälan avser. Föreläsningen är kostnadsfri och pågår kl 9 – 10. Vi kan även ordna en länk för digitalt deltagande.
Flera av våra evenemang hittar du på https://www.omstallningskultur.se/kalendarium
____
​Amalia Ericsson är en gotländsk formgivare och läderhantverkare. Hennes arbete består utav återbruk av läder, där kreativitet, berättande och delaktighet är omvandlingens kärna. All tillverkning sker i den egna ateljén i Stenkumla, (även den byggd utav stora delar återbruk och med ett minimalt avtryck i miljön). Hon tar hand om din inlämnade mocka- eller skinnjacka och blåser nytt liv, inte bara i materialet utan även de historier och minnen som sparade, ärvda eller funna skinnjackor bär på. Med sin formgivning vill hon berätta den historia som förenar oss alla, om livet, kärleken och sorgen.  www.hildur2john.com
___
Emma Hanquist är en illustratör från Gotland som främst arbetar med redaktionell illustration. För henne handlar det hållbara tänkandet mycket om vilka kunder hon samarbetar med och vilka budskap hon hjälper till att föra fram. Exempelvis känns det naturligt att lyfta växtbaserade och ekologiska matval och även cirkulära levnadssätt. När hon inte arbetar med kunder gör hon egeninitierade projekt på hållbara teman som hon publicerar på sociala medier. www.emmahan.com

Tillfällen
logotyp

Eventet arrangeras av