juli
21

Operakväll, Ellinor Olmarken

Musik Norra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Konsert
Show
Utomhus
För 4:e året genomför vi våra populära Opera-kvällar med Svenska operaeliten. Njut av kända och okända musikstycken i sommarkvällen och upplev ett nära möte med operan. Soloframträdanden ackompanjerade av konsertpianist i vår mysiga trädgårdsservering.
Ellinor Olmarken är en koloratursopran som i höst gör sitt sista kandidatår på Operahögskolan i Stockholm. Hon har frilansat som sångerska, inläsare och skådespelerska de senaste tio åren. I våras medverkade hon som Nattens Drottning i Strömstadoperans Trollflöjten. Tidigare roller har innefattat lyriska bel canto-roller som Rosina i Barberaren i Sevilla och Amina i Sömngångaren. 

Med en bakgrund från Adolf Fredriks musikklasser och Rytmus musikgymnasium har hon utforskat olika musikstilar från ung ålder. Hon är också utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och American Academy of Dramatic Arts i New York. I höst gör spelar Ellinor på Folkoperan i Stockholm i den nyskrivna operan Herr Arnes Penningar. 

Pianist: David Sundberg

Datum: 21 juli 

Tid: 19.00 

Entré: 150 :- exkl. serviceavgift (Barn under 15 år, fri entré) 

Njut av en helkväll med sång och mat, förboka restaurangplats! Vi har begränsat utrymme i trädgården för sittande gäster, så boka med fördel ert eget bord! 

Bordsbokning: info@kappelshamnsveranda.se tel. 072-739 22 22 Välkomna!
Tillfällen
biljetter bokas via nortic
Entré
Barn under 15 år, fri entré
150:-
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: