maj
28

Philip Lernhammar – Strömmar

Konst Mellersta Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Förening
Hållbart
Måleri
Utställning
Philip Lernhammar – “Strömmar” i Galleri Apoteket 17/5-4/6 Lernhammar ställer ut små detaljerade teckningar med fokus på människor i vardagliga miljöer som delvis mynnar ut i surrealistiska tillstånd.
Lernhammar ställer ut små detaljerade teckningar med fokus på människor i vardagliga miljöer som delvis mynnar ut i surrealistiska tillstånd. Utställningen “Strömmar” är reflektioner av tidens hets där oroligheter och nyhetsrapporteringar har tagit en allt större plats i Lernhammars liv. 
“Jag har låtit linjer, streck och konturer få vägleda mig – sett hur de på olika vis flätats samman med varandra, ömsom klumpat ihop sig, och hur ibland människor, djur och växtlighet tydligt uppenbarat sig i alltet. De fria tolkningarna och blandandet av dessa strömmar av bilder och förlagor resulterar ofta i oväntade kompositioner.” – Philip Lernhammar
Philip Lernhammar är född och uppvuxen i Örebro 1992. Bosatt i Helsingfors sedan 2014. Han utbildade sig i master av konst på Bildkonstakademin i Helsingfors år 2021.
Tillfällen
logotyp

Eventet arrangeras av