juli
24

Romeo & Julia Kören - Händel with care

Musik Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Konsert
ROMEO & JULIA KÖREN - HÄNDEL WITH CARE En musikalisk helhetsupplevelse med George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut. Konserten har spelats för fulla hus på Dramatens stora scen våren 2024.
ROMEO & JULIA KÖREN – HÄNDEL WITH CARE
En musikalisk helhetsupplevelse med George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut. Konserten har spelats för fulla hus på Dramatens stora scen våren 2024.
Romeo & Julia Kören har i denna sin nyaste konsert rivit upp, omfamnat och med varsam hand omformat några av Händels evigt populära sånger för att klä dem i en ledigare skrud och föra dem ännu närmare hjärtat.
Romeo & Julia Körens unika scenspråk och tilltal har hyllats av publik och kritiker på festivaler världen över sedan gruppen bildades 1991 på Dramaten. Konstnärlige ledaren Benoît Malmberg har genom åren expanderat och experimenterat med gruppens artistiska uttryck för att utvidga och utveckla konserten som konstart. Turnéer har fört ensemblen till 40 olika länder och i Sverige har de medverkat under fem Nobelbanketter och vid Kronprinsessan Viktorias bröllop.
“Skickligt, underhållande – och strålande vackert.”  Norrtälje Tidning

Speltid: ca 1 timme utan paus
 
Dörrarna öppnar 1 timme innan konserten.
Observera onumrerat – fri placering- sittande
För mat och dryck läs mer på www.frimisvisby.se  
Ingen åldersgräns
Med reservation för ändringar.

Tillfällen
Romeo & Julia Kören - Händel with care
logotyp

Eventet arrangeras av