juli
13

Skaldjursafton

Restaurang Norra Gotland
Evenemangsbild omslag
Uteservering
Vår populära skaldjursafton är tillbaka under fyra torsdagar sommaren 2023. Avnjut havets läckerheter och underhållning från scenen i en härlig atmosfär. Den 27/7 toppar vi med Champagneparty.
Läs mer info på: FÅRÖ STRANDCAFÉ

* SKALDJURSPLATEAU (695 kr / person)

Pinfärska räkor, rökta räkor, kokta havskräftor, dillkokta signalkräftor, kokta krabbklor samt ett franskt Fine de Claire ostron. Serveras med siraccia-aioli och vitlöksbröd.
* SKALDJURSPLATEAU PREMIUM (895kr / person)
Skaldjursplateau kompletterad med en halv MSC-märkt hummer.
* EXTRA OSTRON 35kr/st.
* BARN 6 – 12 ÅR 300kr / person.
Halv plateau, exkluderat ostron.
Ordinarie barnmeny med pizza/pannakakor tillgänglig.
* ALTERNATIV RÄTT 295KR / Pperson
Om någon i sällskapet inte äter skaldjur, erbjuder vi en kött/fisk/vegetarisk rätt.
INFORMATION
Priset gäller per person. Vi prioriterar skaldjursgäster dessa kvällar men ger så klart även möjlighet för kött- eller fiskrätt om någon i sällskapet inte äter skaldjur.
TID
Kl 19:00.
BETALNING
Förskottsbetalning via swish (Sand & Music AB) eller på plats senast måndag kl 12 aktuell vecka för att bokning ska gälla på torsdagen, då vi köper in mängden skaldjur efter bokning. Vid avbokning på grund av sjukdom därefter strävar vi att sälja bordet vidare. Går det ej betalar vi tillbaka 50% av summan. Dryck kompletteras på plats.
Swish: 123 661 3160
CHAMPAGNEPARTY
Den 27/7 toppar vi upp med champagneparty, och andra kringaktiviteter för att fira sommarens höjdarvecka på Fårö! Sätt kryss i kalendern och häng med. Boka bord i god tid.
Tillfällen
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: