november
10

Stand Up med Hjelt och Seige

Övrigt kultur och nöje Visby
Evenemangsbild omslag
Gotland comedy/ Roxy Humor presenterar Stand Up med Hjelt och Seige Plats: Visby börs, Strandgatan 10. Ingång från Brännerigränd Datum: 10 november. Tider: 18.30 förhumor med Improradioteatern och rookien Cazper Oskarsson 19.30 Stand-Up med Hjelt och Seige Enklare förtäring finns.
Stand-up med Henrik Hjelt & Johan Seige

Den gotländska komikern och musikanten Johan Seige ställer sig på Roxyscenen på Visby börs och kör stand-up med komikerkollegan Henrik Hjelt. Senast de stod på samma scen sålde de ut Sankt Nicolai ruin.Skrattfest utlovas.
Plats: Visby börs, Strandgatan 10. Ingång från Brännerigränd
Datum: 10 november.
Tider: 18.30 förhumor med Improradioteatern
19.30 Stand-Up med Hjelt och Seige
Enklare förtäring finns.
Gäster: Improradioteatern, Filip Magnusson och rookien Cazper Oskarsson

Henrik Hjelt är en av Sveriges roligaste och mest uppskattade komiker. Nu har ni chansen att se Henrik tillsammans med komikerkollegan Johan Seige. Publiken bjuds förstklassig stand-up där vi får uppleva allt från snabb rak humor till att Henrik även ventilerar egna tankar och funderingar kring aktuella händelser och trender.Utöver det så blir det alltid en hel del improvisation med publiken när Henrik uppträder. Oaktat vad så är det alltid roligt, tänkvärt och ibland så sätter man även skrattet i halsen.

Johan Seige är musikanten och komikern som spelar i det gotländska bandet De Lyttas Kapell.Han beslutade sig bli komiker när folk skrattade mer åt det han sa mellan låtarna än applåderade åt musiken.Som blind sedan 25 år tillbaka finns en outtömlig källa att ösa ur när det kommer till roliga och märkliga möten och händelser.Att vi alla kommer att få ett gott skratt är säkert. Men-Skrattar vi oss sanslösa åt hans berättelser eller åt insikten i våra egna beteenden?Johans humor läggs rätt upp på bordet. Osminkat. Berättelser och anekdoter lindade runt lustiga möten och bemötanden.

https://www.tk-appen.se/event/49851/share

Tillfällen
Ordinarie pris 295kr
Medlem i Kf Roxy 236kr
Student medlem Roxy 236kr
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: