juni
26

Svensk Friidrott - Pararesan - Svaide Roma SOK

Sport och motion
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Hälsa
VARMT VÄLKOMMEN TILL EN FANTASTISK START PÅ DAGEN! Datum: Onsdag 26/6 Tider: - 08:30 drop-in - 08:45-09:45 Lättare träningspass - 09:45 Frukostmingel
Barn och ungdomar blir allt mer stillasittande, detta vill vi på Svensk Friidrott ändra på. De senaste siffrorna pekar på att personer med funktionsnedsättning är den grupp som är mest stillasittande och mest drabbad av pandemin. Var med oss och vänd denna trend. 

Svensk Friidrott, RBU Gotland, RF-SISU Gotland, Parasport Gotland, och Svaide Roma SOK anordnar en alldeles underbar start på dagen mitt i Almedalsveckan! 

Var med på ett enklare träningspass i friidrott följt av frukostmingel som garanterat kommer ge dig rätt förutsättningar för en kanondag. Fritidsbanken kommer vara på plats och visa upp samt möjliggöra lån av utrustning. 

ALLA får vara med, med eller utan funktionsnedsättning. Vill du bara hänga en stund på Gutavallen och snacka friidrott så är du välkommen att göra det. 

På plats kommer du bland annat få träffa socialminister Jakob Forssmed, landslagsledare för parafriidrott Magnus Olsson, guldmedaljören från Virtus-VM Sebastian Pollack, och Svensk Friidrotts ordförande Johan Storåkers. 

Tillfällen

Svensk Friidrott - Pararesan - Svaide Roma SOK

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: