september
27

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM – en föreläsning med Svante Randlert

Övrigt kultur och nöje Visby
Evenemangsbild omslag
Föreläsning
Det som tagit oss hit, kommer inte ta oss dit. Vad behöver då du göra för andra saker, för att få andra resultat? Samhällen, beteenden och behov har bytt skepnad den senaste tiden på grund av Covid-19. Detta har resulterat att kraven på hur organisationer ska se ut och prestera är annorlunda.
Denna förändrade omvärld kräver förändrad kunskap och förändrat beteende. Det här föredraget handlar om vad du behöver göra idag, för att du och dina kollegor runtomkring dig ska prestera ännu bättre tillsammans imorgon.

Svante Randlert är gotlandssorken som är en av nordens mest anlitade rådgivare med över 150 föredrag per år. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tiotusentals chefer hur man både blir en drömarbetsgivare och drömledare. Han är författare till böckerna “Drömarbetsgivaren” (2017) och ”Drömledarskapet” (2020). Han driver bl.a. en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar, Chefssnack, samt att han är grundaren av den digitala rådgivningstjänsten Wisory. 2018 var han nominerad till Årets Talare i kategorin Genombrott. Han är även den enda i landet bland över 1000 föreläsare som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close vid fler än ett tillfälle. Svante har lyckats med bedriften hela fem gånger.

Projektet med Svante Randlerts föreläsning är ett samarbete mellan Svante, fem gotländska idrottsföreningar och RF-SISU Gotland. Svante som är uppväxt på ön bjuder klubbarna på föreläsningen, så att hela överskottet kan delas mellan klubbarna och gå tillbaka till gotländsk idrott.

Tillfällen

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM – en föreläsning med Svante Randlert

Övrig information

Eventet arrangeras av