juli
13

Tommy Körberg live på Paviljongsplan

Musik Visby
Evenemangsbild omslag
Konsert
Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet, 13 juli gästar han Visby!
“Världsklass”, “Storslagen”,Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, “Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

Världsklass

 
I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

Pondus och hjärta

 
”Vi är så glada och stolta att få stå värd för hela 4 magiska shower när en av våra riktiga giganter, Tommy Körberg, ger sig ut på vägarna med sin tokhyllade produktion ”Grand Finale” i sommar.” säger Oskar Askevik på Paraply. ”Det blir fantastiska sommarkvällar i otroliga miljöer där vi får höra Tommy med ord och sång ta med oss på en resa genom hela hans karriär som spänner över ett halvt sekel!” avslutar Oskar. 
 
Biljettsläpp 14 mars
Tillfällen
Biljetter
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: