juli
14

Uggla, Miss Li & Petter

Musik Västra Gotland
Evenemangsbild omslag
Kneippbyns klassiska konsertområde drar igång igen! Som vi längtat efter att kunna arrangera konserter med havet och solnedgångar som bakgrund. Torsdag 14 juli 2022 spelar Uggla, Miss Li & Petter.
Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. 2019 lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. I sommar sluter trion upp igen för en stor sommarturné!


Miss Li
  ”Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland och är jätteglad att få göra detta ihop med dem


Petter
Det kommer bli en episk turnésommar med värme och drag”

Magnus Uggla
Det var flera år sen sist och jag är sjukt rastlös

Turnén presenteras av All Things Live och Live Nation.

Magnus Uggla
Magnus Uggla har levererat hits över 40 år, sålt 23xPlatina och haft många listettor. Det var fem år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.


Miss Li
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som redan är utsåld i flera städer.


Petter
Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. Under hösten och våren turnerar Petter med sin egna föreställning – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

KÖP BILJETTER NU!
Kneippbyns klassiska konsertområde drar igång igen! Som vi längtat efter att kunna arrangera konserter med havet och solnedgångar som bakgrund. Torsdag 14 juli 

Tillfällen
Köp biljetter här
logotyp

Eventet arrangeras av