juli
18

Viruddenloppet 18 juli i När

Vandra och springa Södra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Familjevänligt
Förening
Motionslopp
Outdoor
Tävling
Spring Viruddenloppet i När torsdagkväll 18 juli! Barnklass, ungdomsklass, dam och herrklasser. 5 och 10 km. Barnklass har 400 m och 800 m. Mer info läser du på www.narif.se
Loppet genomförs torsdagen den 18 juli. Loppet avgörs på flacka och snabba banor i vacker landsbygdsmiljö i den gotländska sommarkvällen. Tävlingen kommer som vanligt inledas med barnlopp och sedan kan ungdomar springa 5 km och de äldre välja mellan 5 km eller 10 km. Vi välkomnar både motionärer och elitlöpare, gotlänningar och turister – alla är välkomna och vi hoppas på en trevlig löparkväll. Nytt för detta år är en helt ny bansträckning för 10 km samt tidtagning med nummerlappar med chip.

Sträckor
Barnklass – 6 år och yngre ca 400 m
Barnklass – 7 år och äldre ca 800 m
Ungdom tjej 5 km (födda 2009 eller yngre)
Ungdom kille 5 km (födda 2009 eller yngre)
Dam 5 km
Herr 5 km
Dam 10 km
Herr 10 km

Datum, plats, och tid

Torsdag 18 juli, När idrottsplats, start från kl 18.00

Startavgift:
Barnklass 60 kr (anmälan endast på plats)
Ungdomsklass 150 kr
Dam & herr 200 kr
Det tillkommer en transaktionsavgift på c:a 20kr.

Maskot Niffe Räv
Niffe är på plats och hejar på alla barn. Niffe värmer även upp med barnen ca 10 minuter innan start.

Service
Start och mål sker på idrottsplatsen. Det finns möjlighet för omklädning och dusch vid idrottsplatsen. Vid idrottsplatsen finns parkering, kiosk. Det kommer finnas försäljning av hamburgare, korv med bröd, dryck, godis, fikabröd, kaffe m.m

Sjukvård
Vid start och målgång finns utbildad sjukvårdspersonal som kan hjälpa till.

Priser
De tre bästa i varje klass får ett pris. Utöver det lottar vi ut priser bland alla löpare. Tidigare år har mer än var 10:e löpare fått ett pris och vår ambition är att erbjuda ett lika fint prisbord i år.

Barnklassen
Barnklassen är öppen för alla barn, det finns ingen åldersgräns. Barn som är 6 år och yngre springer en bana som är cirka 400 m lång. Barn som är 7 år och äldre springer en bana som är cirka 800 m lång. Inga resultat kommer att redovisas. Anmälan på plats, anmälningsavgiften är 60 kr. Betalning med swish eller kontanter. Anmälan på plats från kl 16.30-17.50. Medalj och glass vid målgång till alla barn som springer. Maskot Niffe Räv är på plats och hejar på alla barn. Niffe Räv håller även i en lättare uppvärmning innan starten. Inga resultat kommer att redovisas.

www.narif.se
nar_if@outlook.com
När IF och Viruddenloppet finns på Facebook och Instagram

Tillfällen

Viruddenloppet 18 juli i När

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: