juli
30

Visby walk

Teater Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Utomhus
Visby walk är en promenad där publiken med hjälp av hörlurar guidas genom gränder, historier och oväntade upplevelser i Visby innerstad. Tillsammans blir publiken en del av föreställningen genom att lyssna, röra sig och fantisera.
Visby walk handlar om att se platser i staden på nya sätt och om spänningen i att kunna bli främmande inför det vardagliga. I hörlurar leds publiken genom Visby genom enkla instruktioner. De blir själva en del av föreställningen genom att lyssna, röra sig och fantisera. Tillsammans undersöker vi nya sätt att möta staden och dess historia. 
 
I hörlurarna finns en röst och 3-dimensionellt ljudlandskap som skärmar av från yttervärlden. Visby walk är en sinnlig, estetisk och gemensam upplevelse som ställer filosofiska frågor om hur vi människor uppfattar och tar till oss världen: om osynliga skeenden från historien som idag påverkar våra liv. Om vad vi gör med staden och vad staden gör med oss. 
 
Publiken kommer att uppleva saker och händelser som inträffar i staden idag, för länge sen och just bara i det ögonblick när dom passerar. I audiowalken byggs upplevelsen upp i mellanrummet mellan platsen, verket och den enskilda besökaren i ett gemensamt virtuellt utrymme som gör varje föreställning är unik.
 Mer info på: https://www.visbywalk.com/
Tillfällen
Biljetter hos Kulturbiljetter
Biljettpris
Ordinarie:
295 kr
Student/Pensionär:
195 kr
Duobiljett:
500 kr
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av