Karin ska få Gotland att växa som evenemangs-ö

I wholesale nfl jerseys förra veckan började Karin Winsnes sitt nya jobb som evenemangslots på Gotland.

Vad är det du ska göra?

– Det första jag ska ta tag i är att utveckla nätverk med personer, företag och organisationer som är intresserade av att utveckla Gotland som en attraktiv evenemangs-ö. Som evenemangslots kommer jag fungera som en sorts samordnare mellan näringslivet, regionen och exempelvis evenemangsbyråer.

Vad är det då du kan hjälpa till med rent konkret?

– Jag ska fungera som ett stöd och exempelvis hjälpa till med ansökningar, lotsa arrangörer cheap jerseys rätt Produce och förhoppningsvis dela med mig av goda råd och tips.

Hur vill du att Gotland ska utvecklas som evenemangs-ö?

– Jag hoppas att jag ska cheap nba jerseys kunna bidra till ett ökat samarbete så att vi tillsammans kan locka hit fler evenemang. Min uppfattning är att test vi har väldigt bra förutsättningar för att lyckas.

Gotland erbjuder fantastiska mötesplatser och arenor i en fullständigt Cassoulet unik miljö, det är nära till i princip allt. Dessutom finns det Dlaczego många eldsjälar som brinner för Getting att utveckla Gotland och det är också en väldigt viktig faktor för att vi ska lyckas.

Vad var det som gjorde att du sökte jobbet som evenemangslots på Gotland?

– Jag har varit mycket på  ön och alltid haft en väldigt stark kärlek till Gotland. Eftersom jag tidigare jobbat med just de här frågorna kändes det som att tjänsten liksom var gjord för mig.

Vad är det för erfarenheter du har med dig i bagaget som du tror att vi kan få nytta av här på ön?

– Jag har jobbat mycket med näringslivsfrågor och nätverkande. Under de senaste åren har jag arbetat med cheap mlb jerseys försäljning och bokning av möten och evenemang för en av Sveriges största hotellkedjor. Att jag dessutom vistats mycket på Gotland, känner kulturen och länge haft en stor kärlek till ön ser jag som ett plus.

Snabbfakta

Namn: Karin Winsnes
Yrke: Evenemangslots
Ålder: 34 år
Född: Falun
Bor: Visby