Bjud på Gotland

Vare sig du jobbar som sjuksköterska, chef inom regionen eller är lantbrukare finns det tillfälle att gå in som värd och bjuda in till möte på Gotland.

Föreställ dig att du dukar undan efter en middagsbjudning. Du plockar med disken och tänker igenom kvällen. Maten blev god, stämningen likaså med mycket skratt och intressanta samtal kring bordet. Det blev sent, ingen ville gå hem. Du hade planerat det här ett tag, och nu kan du nöjd slappna av. Dina vänner kommer att minnas en trevlig kväll och förhoppningsvis kommer de att bjuda igen.

Det handlar om värdskap

Likaväl som du kan vara värd för en middag hemma, kan du ta rollen som värd i arbets- eller föreningslivet och bjuda på Gotland.

Vare sig du jobbar som sjuksköterska, chef inom regionen eller är lantbrukare finns det tillfälle att gå in som värd och bjuda in till möte på Gotland. Men du behöver förstås inte göra det själv. Vi på Gotland Convention Bureau har som vårt uppdrag att stödja beslutsprocessen och den inledande planeringen av ett möte på ön.

Fördelar för dig som är värd

Att stå värd för ett möte eller en kongress innebär uppmärksamhet för dig och dina kollegor. Den egna verksamheten och din hemort lyfts fram och hamnar i fokus på ett sätt som inte är möjligt då ni deltar i en kongress på annan plats. Värdskapet ger många gånger en skjuts i karriären. Och på Gotland blir du känd som en person som drar besökare hit.

Fördelar för Gotland

Genom att ordna ett möte på hemmaplan marknadsför du Gotland. Nya besökare får chans att upptäcka vår vackra ö. Vi vet av erfarenhet att många av dessa återvänder hit.

Vi står vid din sida

Gotland Convention Bureau ger dig stöd i arbetet med att få ditt möte till Gotland. Vi hjälper dig att övertyga din nationella eller internationella organisation att välja Gotland. Du får en presentation som du kan ta vidare till de beslutsfattande. Där visar vi stolt det som är speciellt med Gotland – naturen, den historiska närheten, maten och miljön som gör vår ö till en unik mötesplats. Vi förser dig med allt du behöver veta om praktikaliteter såsom hotell, möteslokal och möjligheter till aktiviteter.

Vidare hjälper vi till med allt från att ta fram offerter och göra preliminärbokningar till att skapa ansökan. Finns det intresse så arrangerar vi gärna en visningsresa för de personer som avgör var kongressen ska äga rum – ett sätt för dem att se Gotland med egna ögon.

När det är klart att mötet är förlagt till Gotland lämnar vi över till våra samarbetspartners som kan hjälpa dig att planera och genomföra ditt möte.

Du behöver inte ha en klar bild innan du kontaktar oss. Det räcker med vilja och engagemang så stöttar vi dig genom hela processen. Vi är många som vill hjälpa dig att få mötet till Gotland!

Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

NULL