Digitala Hybrida möten på Gotland

På Gotland är vi väl rustade för att ta hand om ditt möte – både digitalt och fysiskt. Vi samarbetar med teknikbolag och mötesplatser som är redo att ta emot dig och dina mötesdeltagare när ni är redo. Kontakta oss redan idag för fri konsultation och rådgivning om hur ni ses tillsammans både digitalt och fysiskt.

 

Samarbete från Umeå till Malmö till Gotland

Idag möts vi mer än någonsin. Sedan i mars ses vi både digitalt och fysiskt – hybrida digitala möten är här för att stanna. Och precis som när Sverige håller i Eurovision så är digitala hybrida möten bäst från Sverige. Vi kan tekniken, vi kan språken, vi kan filma, sända och planera i världsklass i vårt avlånga land. Från norr till söder har mötesnäringen i Sverige tagit sig an den möjlighet som den digitala utvecklingen medför. Digitala hybrida möten är hållbara, demokratiska och effektiva.

Fem destinationer har gått samman i ett unikt samarbete; Umeå, Västerås, Jönköping, Malmö och Gotland samarbetar för att ge dig möjligheten att skapa digitala hybrida möten nationellt. Vi kopplar ihop dessa destinationer till ett enda stort möte. Åk till din närmaste destination och delta på det digitala hybridamötet.

Du får en kontakt till hela mötet som äger rum på fem olika platser.

Alla Convention Bureaus i samarbetet är beredda på att ta hand om din förfrågan gällande just ditt möte. Ta kontakt med din närmaste destination i samarbetet så hjälper vi dig vidare i denna djungel av möjligheter som digitala hybrida möten ter sig som just nu. Vi vet vem som kan tekniken, vem som kan filma och sända, planera och leda. Och vi vet hur man tar betalt för ett digitalt hybridmöte.

Tveka inte att kontakta Gotland Convention Bureau:

frida.lindroth@gotland.se

cecilia.stalhammar@gotland.se

För personlig kostnadsfri rådgivning – det är hållbart att mötas på Gotland