Klimatsamtal - du är väl med? - Intresseanmälan

Övrigt leva och bo Mellersta Gotland
Aktivitetsbild
Gotland ställer om
Hållbart
Klimatsmart
"Det är nu det gäller! Det är den här tiden, just nu, som spelar roll, som vi kommer att se tillbaka på. Vad gjorde vi av den?"
Du som deltar i denna cirkel har tagit första steget till att vara en del av lösningen på klimatkrisen.

Under fem tillfällen kommer du, tillsammans med de andra i din studiecirkel, att vända och vrida på frågor kopplade till klimatomställningen. Du kommer att lära dig mer om bakgrunden till klimatkrisen, hur den påverkar oss och hur vi alla kan vara en del av lösningen.
Varje tillfälle har en tydlig form som rymmer både fakta och diskussion varvat med praktiska övningar. Den webbaserade handledningen är enkel, handfast och konkret. Under kursen ligger fokus på gemensamt tänkande och görande för att aktivera engagemang och träna kollektiv handling.

Ingen får komma i kläm när vi ställer om samhället. Det gäller globalt och det gäller i Sverige. Här kan vi alla vara med och påverka. Vi formar framtiden tillsammans.

Klimatsamtal har skapats av den oberoende tankesmedjan Global Utmaning, som en del av Klimatagendan – Sverige ställer om, med finansiering av Postkodsstiftelsen. Kurshandledningen har tagits fram av Spilloteket.

Känner du att det är dags att göra något för klimatet?
Gör det tillsammans! Samla dina vänner, familj, kollegor eller starta studiecirkeln i din förening!

Anmäl ditt intresse för cirkeln HÄR så återkommer vi med mer information. OBS! Ej bindande.

Studieförbundet Vuxenskolan Gotland
Har du någon fråga? Kontakta oss:
tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se

logotyp

Aktiviteten arrangeras av