/ Möten & kongresser

MÖTEN & KONGRESSER

På Gotland möts man säkert och hållbart. Gotland har ett rikt kulturutbud, en fascinerande historia och en storslagen natur som ger varje besök en alldeles speciell inramning.

Gotland Convention Bureau – din kontakt till hela Gotland!

Vi hjälper er kostnadsfritt att ta fram priser, preliminärboka logi och lokaler, och/eller sammankoppla er med rätt person på respektive anläggning eller gällande digitala hybrid lösning.

Välkommen att höra av dig!

Genom att du skickar in detta formulär samtycker du till vår personuppgiftspolicy

Gotland Convention Bureau

Gotland Convention Bureau hjälper ditt företag eller organisation inför nästa konferens eller kongress. Hör av dig för kostnadsfri rådgivning.

Therese: 0706873905 Skicka e-post

För dig som planerar ett möte eller kongress

Varför Gotland?

Resa till Gotland

Vad är Gotland Convention Bureau?

Stå värd för nästa möte

Cyklar vid Strandpromenaden

Säkra möten och evenemang

På Gotland är vi vana vid att anordna säkra möten och evenemang. Kongresshallen och andra mötesanläggningar har coronaanpassat registreringar, ingångar, antal människor i lokalen, extra städning osv. Tveka inte att fråga exakt vilka åtgärder som görs i varje lokal

Utsikt över Hansestaden Visby från Klinten.

Hur ni bor när ni är här

På Gotland är allt nära, i Visby är allt närmre. I Visby innerstad finns idag cirka 1 200 enkelrum inom promenadavstånd till kongresshallen, möteslokaler, shopping och nöjen. Utbudet av boende är miljömärkt, tillgängligt och variationsrikt. Vi sätter alltid ihop attraktiva erbjudanden gällande komma tidigare eller stanna längre i anslutning till ert möte. Vi tar också fram erbjudanden för medresande. När ni reser hit så hoppas vi att ni stannar lite längre och passar på att upptäcka vår ö och alla dess möjligheter!

Vi som skapar ditt möte på Gotland