/ Möten & kongresser

MÖTEN & KONGRESSER

På Gotland möts man säkert och hållbart. Gotland har ett rikt kulturutbud, en fascinerande historia och en storslagen natur som ger varje besök en alldeles speciell inramning.

Projektet Digitala hybrida lösningar för Gotland är finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Gotland.

Gotland Convention Bureau hjälper dig

Tveka inte att kontakta oss på Gotland Convention Bureau om ni har några frågor, eller om vi kan ta fram någon ytterligare information ni kan behöva inför ert beslut om destination för ert möte. Vi hjälper er kostnadsfritt att ta fram priser, preliminärboka logi och lokaler, och/eller sammankoppla er med rätt person på respektive anläggning eller gällande digitala hybrid lösning.

För dig som planerar ett möte eller kongress

Varför Gotland?

Resa till Gotland

Vad är Gotland Convention Bureau?

Stå värd för nästa möte

Säkra möten och evenemang

På Gotland är vi vana vid att anordna säkra möten och evenemang. Kongresshallen och andra mötesanläggningar har coronaanpassat registreringar, ingångar, antal människor i lokalen, extra städning osv. Tveka inte att fråga exakt vilka åtgärder som görs i varje lokal

Blommande vägkanter längs leden

Gotlands hållbarhetsarbete

På Gotland möts man på ett klimatsmart sätt. Vår kongresshall är Green Key märkt. Hit reser man tillsammans oavsett om man är 50 eller 800 personer. Färjor drivs med flytande naturgas som reducerar svavelutsläpp med 99%. Visby flygplats är sedan 2018 helt fossilfri. Hotellen har alla sina miljöpolicys och jobbar med hållbarhet i sitt vardagliga arbete. På Gotland serveras närproducerad och ekologisk mat.

Utsikt över Hansestaden Visby från Klinten.

Hur ni bor när ni är här

På Gotland är allt nära, i Visby är allt närmre. I Visby innerstad finns idag cirka 1 200 enkelrum inom promenadavstånd till kongresshallen, möteslokaler, shopping och nöjen. Utbudet av boende är miljömärkt, tillgängligt och variationsrikt. Vi sätter alltid ihop attraktiva erbjudanden gällande komma tidigare eller stanna längre i anslutning till ert möte. Vi tar också fram erbjudanden för medresande. När ni reser hit så hoppas vi att ni stannar lite längre och passar på att upptäcka vår ö och alla dess möjligheter!

Välkommen med din förfrågan

Genom att du skickar in detta formulär samtycker du till vår personuppgiftspolicy

Gotland Convention Bureau

Gotland Convention Bureau hjälper ditt företag eller organisation inför nästa konferens eller kongress. Hör av dig för kostnadsfri rådgivning.

Frida 070-447 77 25 eller Cecilia 0709-30 54 55 Skicka e-post