Konstutställning Gotländsk Konst

Konst Visby
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Året runt
Butik
Familjevänligt
Försäljning
Grafik
Medlem i Visby Centrum
Konst i en unik medeltida miljö. Tomas Lindström konst speglar gotländska miljöer och människor. Du kommer se portar från Visby ruiner och Roma klosterruin , Domkyrkan och äpplen från Hablingbo. Mimmi Gibsons konst undersöker teman som berör. Frihet, längtan och hemmiljön Visby.
Mimmi Gibson och Tomas Lindström lever och verkar i Visby. Förutom konsten arbetar Mimmi som varumärkesansvarig på Region. Gotland och Tomas Lindström är skådepslere och regissör inom teatern med hela Sverige som arbetsfält. Dom har också tidigare bedrivit verksamhet tillsammans som arrendatorer av Petesgården i Hablingbo och drivit uthyrningsverksamhet på sin egen gård Lilla Burge i Hablingbo.
Mimmi är utbildad på Nyckelviksskolan i Stockholm och är medlem i Grafikgruppen i Visby. Mimmi jobbar mest med grafik, men målar också akryl. Hon undersöker teman ur livet som berört henne och som hon hoppas också berör besökare till hennes utställningar och köpare av hennes konst. Hon här född i Visby och uppväxt där. För elva år sedan flyttade hon tillbaka till ön efter 20 år på fastlandet.
Tomas Lindström är självlärd konstnär som deltagit i workshops med olika konstnärer som Alex Kalley och Mustafa Özel. Tomas är utbildad skådespelare och arbetar också som regissör. Han har hela landet som sitt arbetsfält. Tomas är född i Tibro, Västergötland. Tomas målar figurativt med abstrakta drag. Han tar porträttuppdrag.

Konstutställning Gotländsk Konst

Aktiviteten arrangeras av