/ Var med och skapa Visbydagarna – gemensamt lyfter vi världsarvet, kulturen och handeln! 

Var med och skapa Visbydagarna – gemensamt lyfter vi världsarvet, kulturen och handeln! 

Publicerad 19 aug 2024

Visby Centrum och dess samarbetsorganisationer har gemensamt skapat Visbydagarna. Det är ett gemensamt initiativ för att berika hösten med kultur, världsarv och handel i Visbys stadskärna.

Vi vill erbjuda både gotländska familjer och långväga gäster ett härligt evenemang med dans, musik, konst och teater för såväl stora som små.

Det är ni butiksägare, kulturutövare, föreningar och andra aktörer som står i fokus denna helg. Passa på att delta under Visbydagarna genom att ta fram härliga erbjudanden riktat mot just dem som älskar kultur, världsarv och som vill handla i Visby Centrum. Tillsammans hjälps vi åt att marknadsföra dina erbjudanden eller evenemang och tillsammans ser vi till att detta blir en fantastisk helg i Visby!

Om ni har några frågor är ni välkomna att mejla anja.hard@visbycentrum.se.

 

Hur ni gör för att vara med:

  1. Ta fram ett evenemang eller erbjudande för kulturintresserade, världsarvsnyfikna eller handelssugna personer. Om du vill ha tips på hur du kan tänka är du välkommen att kontakta oss!
  2. Logga in eller registrerar dig i Verktygslådan och publicera ditt evenemang. Använd taggen ”Visbydagarna” för att säkerställa att du är med på kartan som sätts samman.

 

Så här kan ett erbjudande se ut:

  • Butiken: Kom in och provsmaka vår fantastiska dryck! Dessutom har vi x rabatt på bestick från Kniveriet.
  • Spelning: På fredagskvällen spelar X på Visbykrogen. Det blir instrumentalt och XX kommer framföra både egenskrivna låtar och covers.
  • Utställning med XX som ställer ut sina alster på Kulturcentret i Visby.
  • Obs! Tänk på att inte döpa evenemanget till enbart Visbydagarna.

 

Hur vi marknadsför ditt evenemang

  • På Gotland.com och i sammanhang där vi uppmärksammar Visbydagarna.
  • På Gotland.com samt i mejlutskick och Visbydagarna kommer även synas i en bilaga med tidningarna och på en banner på Helagotland.se.
  • I sociala medier under #visbydagarna.
  • Alla evenemang samlas på en karta för samlingssidan för Visbydagarna.
Gotland truffle

The time when autumn and winter battle for supremacy is also when perhaps Gotland's most famous delicacy matures: the Burgundy truffle.

Läs artikel
Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan