Amici Belli

Restaurang Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Fine dining
Benvenuti ad Amici Belli, en plats där italiensk gastronomi möter modern elegans i hjärtat av staden Visby. Vår restaurang är en hyllning till den italienska livsstilen och passionen för matlagning, där varje måltid är en fest för både sinnen och smaklökar.
När du kliver in genom dörrarna till Amici Belli möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Interiören, som kombinerar rustik charm med sofistikerad stil, skapar en perfekt miljö för både intima måltider och festliga sammankomster.  Väggar prydda med konstverk av italienska landskap och doften av färska örter och nybakat bröd fyller rummet, vilket gör varje besök till en oförglömlig upplevelse. För att förhöja stämningen ytterligare fylls restaurangen varje kväll med tonerna av klassiska italienska melodier och samtida italiensk musik. 

Vårt kök leds av en prisbelönt chefskock från Napoli, som med stor skicklighet och kreativitet förvandlar traditionella italienska recept till moderna kulinariska mästerverk. På menyn finner du allt från klassiska rätter som spaghetti carbonara och margherita-pizza till innovativa skapelser såsom vår krämiga pistagepesto med saftiga gambretti på al dente rigatoni och Crudo pizzan som är en symfoni av smaker med färska italienska delikatesser. Varje rätt tillagas med noggrant utvalda råvaror, alla importerade direkt från Italien, för att säkerställa den högsta kvaliteten och autenticiteten.

Vi tror på att skapa mer än bara en måltid – vi skapar minnen. Vårt engagerade och vänliga team står alltid redo att ge dig en service i världsklass, se till att varje detalj är perfekt och att varje gäst lämnar restaurangen med ett leende på läpparna. 

Upptäck Amici Belli – där människor samlas, smaker exploderar och varje besök känns som en resa till Italien. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Amici Belli

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: