Bryggeriet Mat och Malt

Restaurang Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Stora sällskap
Uteservering
Veganskt
Bryggeriet Mat och Malt är en plats för fantastiska mat- och dryckupplevelser i en mysig, glad och avslappnad atmosfär med original tegel, varma färger och bra musik. Med stor passion och mycket kärlek serverar vi öl från vår granne Barlingbo Bryggeri och mat som genomsyras av temat „Craft Beer“.
Några minuters promenad från Visby innerstad ligger Bryggeriet Mat och Malt. I de gamla garnisonsstallarna delar vi byggnad med Barlingbo Bryggeri. Ölen i kranarna från nedervåningen har alltså inte ens lämnat huset, när den serveras i ditt glas. 

Så om du besöker oss på Bryggeriet Mat & Malt, kan du spana ner till öltillverningen medan du väljer något gott från vår meny, lyssna på vår favoritmusik från vinylspelaren och njutar av den gemytliga kvarterskrogsstämmningen. Med lite tur finns det även ett speciellt framtagen hantverksöl från Barlingbo Bryggeri i kranen, som bara finns att köpa hos oss.

Under restaurangens öppetider erbjuder vi alltid ölprovningar. Varje fredag har vi även en guidad tur i bryggeriet från klockan 17.00.

Så kom hit och njut. Tillsammans vill vi skapa ett schysst ställe där det alltid händer något –såsom ölprovningar, guidningar i bryggeriet, livemusik och vinyl-kvällar.

Vi ses på Bryggeriet!

logotyp

Du kanske också är intresserad av: