EgaArt

Konst Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Försäljning
Konsthantverk
Kurs
Måleri
Öppna ateljéer
Utställning
EgaArt, den konstnärliga kraften som inspirerar oss att uppskatta skönheten i kvinnokroppen i alla dess former. EgaArt bedriver tjänster inom konst i form av kurser och event. Samt försäljning av konst.
Den akademiskt skolade konstnären Ivana Egic, skaparen bakom EgaArt, har skapat sin ateljé som en plats för konst, kreativitet och kroppspositivitet.

Efter år av inspirerande konstverk som fokuserar på kvinnokroppens mångfald och skönhet, tar Ivana Egic nu sin passion och sitt engagemang till nästa nivå genom att erbjuda en fysisk plats för konstälskare att besöka och uppleva hennes verk på Gotland. Ateljen finns för närvarande på första våningen i Gotlands Kulturrum.

EgaArt har snabbt blivit ett namn som förkroppsligar kroppspositivitet och självkärlek. Ivana Egic’s konstverk har berört människors hjärtan över hela världen och har påmint oss om vikten av att älska oss själva oavsett form, storlek eller bakgrund.
Ivana Egic och EgaArt ser fram emot att välkomna besökare till denna vackra ateljé på Gotland och att fortsätta sprida budskapet om kroppspositivitet och skönhet i mångfald.
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: