Gotland Padel Center

Fritid och föreningar Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
För seniorer
Förening
Idrott
Varmt välkomna till oss på Gotland Padel Center! Här spelar du från 200 kr/timmen. Med sex banor, lounge och moderna omklädningsrum erbjuder vi en upplevelse i världsklass. Det finns racket att hyra, bollar att köpa och gratis parkering. Välkomen till GPC – du hittar oss i Österby, Visby.
Hos oss på Gotland Padel Center spelar du från 200 kr/timmen på en av våra sex högkvalitativa Adidas banor! Underlaget du spelar på är Mondo STX Supercourt som var det självklara valet för oss eftersom Mondo är den officiella leverantören till World Padel Tour och har den fräscha ljusblåa färgen.

Vid belysningen har vi varit extra ambitiösa med våra materialval och valt en belysning av toppkvalité. Det är en asymmetrisk LED som levererar en krispighet som höjer den visuella upplevelsen oavsett position på banan.

Vi på GPC tycker att den sociala biten är en viktig del att baka in i padelsporten och har därför valt att satsa lite extra på känslan även utanför banorna och har därför valt ut lyxiga loungemöbler och infört ett brett utbud av produkter i vår shop. Lite skönt efter-matchen-häng i loungen med härlig musik från högtalarna och en iskall dricka och du vill aldrig åka hem!

Innan eller efter avslutat padelpass finns möjligheten att byta om eller fräscha till sig i våra moderna omklädningsrum där vi dessutom erbjuder ett gratis utbud av hårsnoddar, bindor & tamponger.

Vi ses i hallen!
logotyp

Du kanske också är intresserad av: