Knackebrodonline

Gårdsbutik Mellersta Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Hållbart
Webbshop
Knackebrodonline är en webbutik med över 100 olika sorters knäckebröd från ett stort antal knäckebrödsbagerier. Här hittar du sorter som du inte hittar någon annanstans på Gotland. BESTÄLL OCH HÄMTA DET FRAKTFRITT I HEJDE alternativt kom förbi och betala med Swish. Välkommen!
Hejde – En socken full av gott knäckebröd!
Gillar du ett gott knäckebröd då ska du rikta blickarna mot Hejde.
Hejde Knäcke, grundat 2009, känner nog de flesta till men Knackebrodonline är kanske lite mer okänt. Knackebrodonline lanserades 2020 och är en webbutik specialiserad på knäckebröd och finns på samma adress som Hejde Knäcke. Här kan du hitta över 100 olika sorters knäckebröd och få det levererat såväl inom Sverige som inom hela EU plus Norge och Schweiz.
Väljer du leveransalternativet ”Hämtas vid lagret på Gotland 0 kr” och själv hämtar ditt paket i Hejde så betalar du såklart ingen frakt.
Det går även bra att komma förbi utan att först beställa i webbutiken och då säger du bara att du är medlem och betalar med Swish.
Hos Knackebrodonline hittar du knäckebröd av prima kvalitet från en mängd olika bagerier. Från vissa bagerier (Skedvi Bröd och Pyramidbageriet) säljer vi även knäckebröd av 2: a sortering.  Detta är knäckebröd som blivit lite skeva i formen , kanske lite välgräddade  eller något annat skönhetsfel men lika goda som prima kvalitet. Detta är något du annars bara kan köpa på plats hos dessa bagerier.
Välkomna att besöka oss! /Peter och Ise
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: