Konst av Marie

Konst Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Försäljning
Hållbart
Kurs
Måleri
Öppna ateljéer
Följ med mig in i färgernas magiska rike! Jag är konstnär som målar av hjärtats lust och glädje. Att hitta detta rike inom sig är en ständig källa till ny kraft och glädje. Det vill jag förmedla både i mitt måleri och mina kurser.
Jag målar i olja, akryl, akryl/ blandteknik, akvarell och tusch och provar allt jag kommer på för att stilla min nyfikenhet och lära mer.
Jag har min ateljè i Eksta gamla skola. 

 Alla mina målningar är original och finns alltså bara i ett exemplar. Tycker du om musik kan du  hitta en och annan titel med anknytning till musik. 

Vad vill jag då med min konst? Ja jag ser minst tre delar. 

1.      Konst fyller en viktig funktion i våra liv. Ett hem är ganska tomt och opersonligt utan konst i någon form. Konsten pratar med betraktaren men skapar också hemkänsla, glädje, väcker tankar men visar även på den personlighet hen som bor där har.  
2.      Att få vara med och ge glädje eller beröra med min konst är en ynnest varje gång det sker. Mycket i vår värld i dag är svårhanterligt så att skapa glädje och goda känslor är en del.
3.      Men konst skall ju också irritera, ifrågasätta och belysa olika skeenden och fenomen i dagens samhälle, vilket jag också försöker göra. 

Jag håller också målarkurser  och är utbildad Vedicart lärare. För vidare information se min hemsida. 

Jag har haft ett flertal separatutställningar, varit med i samlingsutställningar och 2018 fick jag ställa ut på Liljevalchs Vårsalong. Är medlem i Öppnna Ateljèer här på Gotland och Svenska Konstnärsförbundet. 

Är även diplomerad konstterapeut

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: