Körsbärsgårdens Kafé och Bistro

Café Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Allergi
Hållbart
Säsong
Sustainable Plejs
Uteservering
Konsthall och Skulpturpark samt anrik visningsträdgård. Kafé/Bistro rekommenderas av White guide och har servering utomhus och under tak, inne i ett orangeri
HIstoria
Redan 1947 fanns här ett kafé, det är ett fantastiskt kulturarv vi har att förvalta, och det gör vi bland annat genom att endast servera hembakade tårtor och kakor, krav- och rättvisemärkt kaffe och genom att i den mån det går använda gotländska leverantörer av råvaror, grönsaker, frukt och bär. Mycket kommer förstås också från våra egna odlingar.
 
Menyn
Under maj kommer vi att servera husman, vegocurrys och soppa.

Vår “bistro-familj” delar sitt liv mellan Sardinien och Gotland vårt kök är starkt präglat av Medelhavet, på menyn kan du hitta bläckfiskcarpaccio, burrata, parmiggiana och pasta förstås! Vi har alltid minst två varmrätter, kött eller fisk samt något vegetarisk alternativ.
  De har även med sig supergod olivolja, pecorino, salsiccia, sardiskt tunnbröd, oliver, inlagd kronärtskocka och annat smått och gott till vår delikatesstallrik!

Det finns alltid nybakta kakor gjorda av närodlad frukt och bär samt våra uppskattade panini på nybakt surdegsbröd!

 

Butik

I vår butik hittar du perfekta “gå-bort-presenter” och fina saker till sommarhuset eller trädgården. Vi säljer allt från bra trädgårdsverktyg till linnehanddukar, ekologiska hudvårdsprodukter, handgjorda smycken, böcker, inredningsdetaljer och inte minst vår egen Olivolja och andra produkter från vår gård på Sardinien!
logotyp

Du kanske också är intresserad av: