Langska Huset Visby - Café Trädgård och Galleri

Café Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Hundvänligt
Jul
Medeltidsveckan
Påsk
Stora sällskap
Uteservering
Varmt välkomna in och ät en en matig smörgås, sallad, gopaj... Cafét är öppet onsdag till söndag 12 -16 och vi bakar gärna själva. Vi har också konserter, utställningar och en magisk trädgård. Du kan fika både ute och inne. På vintern sprakar brasan i öppna spisen och vi jobbar ideellt.
Många säger att det är som att komma till en oas när de kommer till oss. Här är känslan lugn även mitt i sommaren när vi har konsert. Man kan sitta i vår stora trädgård med en kopp gott kaffe framför eller en hel kanna te. Många sitter faktiskt ute vid husväggen även under vintern med näsan mot solen.

Om det är kallt ute tänder vi i öppna spisen i Bagarstugan och i Salongen kanske det finns tända ljus. På sommaren är det svalt inne eller så finns det i skuggan under träden.

Passa på att se våra fantastiska konstnärers utsällningar eller ta en runda i trädgården. Här händer det alltid något.

Du kan också kontakta oss om du vill vara med i föreningen och vara med i vårt gäng. Det är roligt. Vi är en ideell förening som håller till i den k-märkta gården Langska Huset i Visby. Vi finns fem minuters promenad från hamnterminalen i Visby.

Här kan du se alla evenemang på Langska Huset
Langska föreningens webbplats
Langska föreningens Facebooksida

Langska Husets Galleri
Sida för utställare och besökare

Langska Huset Visby - Café Trädgård och Galleri

Övrig information