Langska Huset Visby - Café, Galleri och Trädgård

Café Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Hundvänligt
Jul
Medeltidsveckan
Midsommar
Påsk
Stora sällskap
Uteservering
Caféet bjuder på gott fika, matiga mackor och pimpade pajer. Välkommen till vår oas. Blir det för varmt i trädgården finns det svalka i vårt 1700-talshus med tjocka murar. Trädgården grönskar under omtänksamma händer och i Galleriet har vi utställningar hela sommaren.
Många säger att det är som att komma till en oas när de kommer till oss. Här är känslan lugn även mitt i sommaren då trycket på Visby kan vara. I vår stora trädgård finns både sol och skugga.

 Vi finns bara sju minuters promenad från hamnterminalen i Visby.

Vårt fina 1700-talshus får i sommar sin fasad renoverad. Det arbetet stör nästan inte alls vår verksamhet. Men det är spännande att följa. Och då byggnadsställningarna är borta i slutet av september kommer huset att vara ÄNNU vackrare än tidigare.

Passa på att se våra fantastiska konstnärers utställningar och ta en runda i trädgården. På Langska händer det alltid något.

Du kan också kontakta oss om du vill vara med i föreningen och vara med i vårt gäng. Glada gäster, meningsfullt arbete och goda vänner. Vi som är volontärer önskar bara att vi blev litet fler.

 Vi är en ideell förening som håller till i den k-märkta gården Langska Huset i Visby.

Här kan du se alla evenemang på Langska Huset
Langska föreningens webbplats (inte så uppdaterad, tyvärr)
Langska föreningens Facebooksida (uppdateras varje dag)

Langska Husets Galleri
Sida för utställare och besökare

Langska Huset Visby - Café, Galleri och Trädgård

Övrig information