Majstre Restaurang Bar & Café

Restaurang Södra Gotland
Verksamhetsbild omslag
Familjevänligt
Havsnära
Hundvänligt
Påsk
Säsong
Uteservering
Till Majstre kommer du både för den undersköna naturens och det kulinariska kökets skull. Och oavsett om du väljer att äta lunch eller middag i vår nyinredda restaurang, eller bara ta en kopp kaffe i vårt nya café, kan du vara säker på att du får njuta av öns mest magnifika havsutsikt.
Längst ut på Gotlands södra udde hittar du ett av öns mest populära utflyktsmål: Hoburgen. En karaktäristisk klippa, omgiven av hedar och hav, och med flest soltimmar i hela landet. Klara dagar kan Ölands nordspets siktas i väster, medan det vidsträckta åkerlandskapet med glest spridda oxlar i öster för tankarna till Afrikas varma savanner. 
Mitt i denna storslagna natur ligger Majstre Restaurang Bar & Café. Ett smått legendariskt ställe där gränsen mellan ute och inne suddats ut. Där det finns gott om plats att äta lunch och middag med hänförande havsutsikt, eller bara ta en fika under Hoburgens blå himmel. 

På menyn finns något för alla. Den bygger i första hand på närodlade råvaror för årstiden, med förkärlek till maträtter från havet och grillen. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för de kulinariska upplevelser vi har som mål att servera här på Majstre. 

Med ett team som brinner för gastronomi och service kommer vi att göra allt för att du ska få en oförglömlig stund på Gotlands sydspets. 

Varmt välkommen till Majstre!

Majstre Restaurang Bar & Café

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: