Mulde Gård och Fritid AB

Stugor och Stugbyar Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Lekplats
Medeltidsveckan
Säsong
Självhushåll
Stora sällskap
Varmt välkomna till oss på Mulde Gård. Gården är naturskönt belägen, omgärdad av vackra fågelrika dammar, skog och strandängar. Långpromenader längst havet, löprundor på skogs -och grusvägar, långgrunda stränder och pittoreska fiskelägen. Allt bara ett stenkast bort. Se gärna www.muldegard.se
Vi är ett litet familjeföretag som driver Mulde Gård. Gården är naturskönt belägen, omgärdad av vackra fågelrika dammar, skog och strandängar. Välj mellan naturstig eller grusväg för att ta dig ned till havet. Vi har kräftor i våra dammar samt hjortar, fasaner och massa vilda kaniner.

Vi har sju handikappvänliga stugor på 45 kvm och två stugor på 59 kvm, som är utrustade med sovrum, kök och badrum. De har egen uteplats med en eldplats och grill. Stugorna är V-formade, vilket skapar ett insynsskyddat och ostört läge.
Vi har fyra lägenheter med balkong på 54 kvm, även dessa är fullt utrustade med kök och bad.
KÖKET är en större lokal som man kan hyra. Här finns möjlighet att laga mat tillsammans och umgås. Det ryms ca 20 personer i lokalen och det finns sittplatser både inne och utomhus.

Inom några kilometer finns det fina badmöjligheter för hela familjen. Tofta, Gustavs, Sandhamn, Brime, Djupvik och Vavle bjuder på fantastiska sandstränder.

Vi har även fina vandringsleder runt gården. Långpromenader längst havet, löprundor på skogs -och grusvägar, långgrunda stränder och pittoreska fiskelägen. Allt bara ett stenkast bort.

Avstånd: Klintehamn 4 km, livsmedelsaffär, apotek, bageri, café samt lite andra små affärer.
Till Visby är det 4 mil och det går en buss från Klintehamn.

Se gärna vår hemsida för mer information och bilder www.muldegard.se eller ring Tova 0703714984.

Mulde Gård och Fritid AB

Du kanske också är intresserad av: