Princis

Musik Mellersta Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Konsert
Svenska singer/songwritern Princis ser musik som en möjlighet att sprida energi och inspirera till positivitet och personlig utveckling. Influerad av artister som Bo Kaspers Orkester, Jack Johnson och John Mayer är hans musik en ode till självutveckling och självkärlek.
VÄRDET AV RESAN.
Svenska singer/songwritern Princis ser musik som en möjlighet att sprida energi och inspirera till positivitet och personlig utveckling. Influerad av artister som Jack Johnson, John Mayer och Bo Kaspers Orkester är hans musik en ode till självutveckling och självkärlek. 
”Jag hoppas min musik kan göra en positiv skillnad för människor.” Princis beskriver motivationen för att skapa musik som en upptäcktsfärd. ”Mitt artisteri är min resa att upptäcka mig själv och min musik är de skatter jag hittar.” 
Motiverad av resan mot självutveckling uttrycker han sitt hopp att beröra andra människors liv. ”Att använda musik för att fylla mig själv och andra med vackra och stärkande budskap, det är min dröm.”
Princis har blivit vald till P4 Nästa vid två tillfällen, 2016 med hans debutlåt ”Life (Just Not Dying)” och i 2020 med singel ”What’s the hurry?”. Princis debutalbum, ”Jag Duger, lanserades 2018.
2021 startades ett rapprojekt, där artisten släppte albumet ”From I to We” under namnet Ecta. Sångaren signerade skivkontrakt med Göteborgsbaserade Rexius Records samma år. Princis förbereder nu lansering av flera projekt med skivbolaget.

Lyssna på Princis här:  https://ffm.to/knolw6j 

Du kanske också är intresserad av: