re:dress Visby

Butik, försäljning och marknad Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Gotland ställer om
Hållbart
Loppis och återbruk
Marknad
En modern secondhandbutik i centrala Visby Här hittar man utvalda kläder och accessoarer som redan har haft en ägare. Alla kläder hos oss säljs på kommission, vi tar alltså emot kläder från er som inte har användning för dem längre och säljer dem vidare.

Vad menas med Selected Second Hand?
Vår ambition är att skapa en plats för utbyte av kvalitetskläder. Därför väljer vi noga ut vad vi tar in till försäljning.
re:dress säljer varor på kommission, det innebär att du som lämnar in varor får betalt för det som blivit sålt. 
Du som lämnar in får ett eget kundkonto. Där registreras ditt tillgodohavande som är 40% av försäljningspriset för sålda varor.  Resterande 60% ska täcka butikens kostnader (lokalhyra, kassasystem, bokföring, m.m.). Butiken betalar även moms på sin del av intäkterna. 
Om du har innestående pengar är det bästa om du använder dem att handla för i butiken, då blir det cirkulärt på riktigt. Det går även att få pengar insatta på kontokort eller direkt till bankkonto. Pengarna betalas inte ut per automatik efter försäljning utan du måste själv meddela att utbetalning ska ske.
Varorna får 30 dagar på sig i butiken, när tiden är ute gallras de ut och kan hämtas. Varor som inte hämtas skänks till välgörenhet.  
12 månader efter senast avslutade försäljningsperiod förfaller eventuell intjänad kommission som ej begärts ut. 

Se mer här: https://www.redress.se/
För aktuella nyheter följ oss gärna på https://www.instagram.com/redress_visby/

logotyp

Du kanske också är intresserad av: