Snausarve Gårdsbryggeri

Bryggeri och dryck Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Arbetsgivare
Året runt
Funktionsanpassat
Hållbart
Höst
Påsk
Provningar
Sustainable Plejs
Bara goda grejer! Det jobbar vi med. Här brygger vi öl året runt och på somrarna öppnar vi gårdspuben. Vill du äta middag med hela familjen, ha en ölprovning med vännerna eller lära dig mer om bryggning? Vi har alla möjligheter!
  Snausarve Gårdsbryggeri är ett litet familjeföretag som ligger fem mil söder om Visby. Här ligger vår gård med bryggeri, pub, ölträdgård och scen. Bryggningen är småskalig och vi utvecklar alla recept och och idéer själva. Det blir både moderna stilar som lager, porter och ipa samt traditionella, belgiska, syrliga öl som lagras länge på ekfat. Du hittar våra öl på Systembolaget, restauranger (både på fastlandet och på ön) och folköl på COOP Gotland. 

Vi brygger de ölstilar vi själva vill dricka

 Puben ligger vägg i vägg med bryggeriet. I anslutning har vi en stor uteservering med köksträdgård där vi odlar kryddor och bär till köket och bryggeriet. Vi kan ta emot sällskap på upp till 25 personer året runt i puben och upp till ca 100 personer i trädgården.
 Hos oss kan du äta enkel och god mat på lokala råvaror. Vi känner de flesta av våra leverantörer personligen och tror på att man inte behöver konstla till det med så underbara råvaror som finns på ön.
Men drycken då?! Vi har alltid minst nio egna öl på fat och dessutom flera specialöl på flaska. Spriten är alltid från ön, Boge bränneri och Gotland Spirits levererar fruktdestillat, gin och kryddat brännvin i världsklass! Vi serverar även vin från lokala vingårdar och andra små producenter med hållbar tillverkning. Självklart har vi ett stort alkoholfritt utbud för vuxna och barn och alltid en välfylld glassbox!
Under sommaren har vi öppet i puben tisdagar till fredagar. På scenen spelar husbandet en gång i veckan och andra event som quiz, marknadsdagar och konstkurser förekommer ofta.
  Övrig tid tar vi gärna emot privata bokningar som ölprovning med bryggerivisning, födelsedagsfirande, personalfest eller annan anledning som kräver öl och pizza under festliga former:)
 Skål och välkomna!
logotyp

Övrig information