Stelor gårdshotell

Hotell Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Säsong
Servering
Stelor är vårt gotländska gårdshotell som ligger 25 min söderut ifrån Visby. Vi vill skapa livsnjuteri och skönt häng för våra gäster där vi även värdesätter att jobba med hållbarhet i fokus - framförallt för att allt blir godare och lite härligare då tror vi! Varmt välkomna!
Vårt gårdshotell på gotländska landsbygden
 
Vad är Stelor får vi ofta frågan om? Är vi ett hotell? Boutiquehotel? Bed and breakfast?  
Om sanningen ska fram så vet vi inte alltid själva men vi tänker att ett gotländskt gårdshotell är nog det som beskriver oss mest och bäst!
Stelor är alltså vårt gårdshotell som ligger 25 min söderut ifrån Visby.  Här på gården finns det stora stenhuset ifrån 1700-talet som består av 7 unika rum och frukostmatsal, vår röda stora lada som är perfekt för bröllop och konferens, restaurangen och sist men inte minst vår fantastiska trädgård där vi odlar sallad och grönsaker som används till vår frukost. 
 
Vi vill skapa en dynamisk, rolig och avslappnande plats där ni som besöker oss kan känna er som hemma och njuta av vår natur som vi har runt omkring oss. Dels i vår trädgård men också vid stranden som ligger bara några hundra meter bort. 

Ni får gärna låna en av våra cyklar så kan ni också bege er längre bort och utforska västra kusten på Gotland. Ni kan också  följa med oss när vi skördar hos odlaren Gunnar eller hälsar på våra djur som vår granne och bonde Torbjörn föder upp åt oss.  Vill ni rida, golfa, eller surfa när ni besöker Gotland så har vi dessa aktiviteter bara runt knuten ifrån oss och vi hjälper er gärna att boka dessa aktiviteter! Vi älskar också musik och ibland under det att en och annan musiker dyker upp i vår lada och har konsert. 

Vi brinner för att arbeta med det vi har omkring oss och försöker att skapa en så hållbar och autentisk upplevelse av Gotland som möjligt. I varje rum har vi låtit en gotländsk konstnär som vi gillar hänga upp sin konst och kopparna du dricker ditt kaffe ur är av en keramiker nära oss. Maten som vår restaurang serverar är en pangmiddag som följer säsongen tillsammans med det våra fem bönder som vi samarbetar med har skördat och slaktat. Vi tror det blir godare så. Både i smak men också för att vi envist tror att det går att skapa en härlig upplevelse utan att göra för stort avtryck för kommande generationers förmåga att överleva. 
 
Varmt välkomna till Stelor!
 
logotyp

Du kanske också är intresserad av: