Stora Gåsemora Gård

Lägenheter Norra Gotland
Verksamhetsbild omslag
Året runt
Familjevänligt
Havsnära
Hundvänligt
Självhushåll
Stora sällskap
Välkomna till oss på Stora Gåsemora Gård! Vi vill erbjuda dig som privatperson eller företag en trivsam och skön vistelse, nära naturen och lugnet. I rymliga lägenheter och stugor trivs hela familjen om dagarna med naturen utanför dörren och i sköna sängar sover ni gott om nätterna.
På Fårös östra sida nära stranden där solen och månen går upp, ligger den anrika gården Stora Gåsemora. Här sätter årstiderna sin prägel på vistelsen.

Hit kan man komma året runt till ett gästvänligt boende med generösa utrymmen. Gårdens byggnader speglar platsens långa historia.
Bredvid det pampiga gula 1700-tals huset ligger 2000-talets stilrena gråa byggnad. Till gårdsbilden hör också 1900-talets gotlandshus liksom bulhus, väderkvarn och strandbod.

En perfekt plats för dig som vill koppla av och njuta av tystnaden framför en varm kamin eller kanske för dig som vill ta med hela familjen på en semester nära hem och utforska naturen. Vi finns även här för dig som känner att ditt företag behöver byta miljö för att få inspiration och skapa nya idéer genom möten och konferenser. Drömmer du om att gifta dig ser vi gärna att du gör det här med ett komplett paket för att få er stora dag att bli alldeles underbar. 

I vissa av våra boenden välkomnar vi dig med husdjur. 

För mer information besök gärna vår hemsida, där finner ni förhoppningsvis allt ni söker. Hoppas vi ses!

logotyp

Du kanske också är intresserad av: